Over ons

Contactgegevens KUBUS Ridderkerk

Irma de Graaf Kubus Ridderkerk

Irma de Graaf

Contactpersoon: Irma de Graaf

 Telefoon: 0180 - 845 990
 Mobiel: 0614971877
 E-mail: ridderkerk@kubus.nl

 

 Adres: Boelewerf 76
 Postcode: 2987 VE
 Plaats: Ridderkerk

Irma de Graaf. ‘Waarmee kan ik u helpen?’

Kantoor eigenaresse Irma de Graaf-Klein heeft werkervaring van minstens 30 jaar in de administratieve sector, hierdoor kent zij de klappen van de zweep van haver tot gort. Dit samen met jaarlijkse bijscholing betreft de nieuwe wet- en regelgeving kunt ervan op aan dat u op een kwalitatief goede wijze ont-zorgt wordt betreft uw fiscale aangelegenheden als ondernemer.

Samen met medewerkster Esther en 100 landelijke collega’s staan we vierkant achter uw zaak.
Administratiekantoor KUBUS Ridderkerk begonnen vanuit huis door de groei wordt een kantoor buitenshuis noodzakelijk. De nieuwe locatie is een bedrijfspand aan de Boelewerf 76, te Bolnes op korte afstand van het vertrouwde adres. De ruimte is er na een grondige verbouwing klaar voor.

De klanten van KUBUS Ridderkerk zijn zeer gevarieerd. Van klein tot groot en in vele branches. “Dit maakt het werk erg gevarieerd en leuk om te doen” aldus Irma de Graaf bij wie het persoonlijke en informele contact centraal staat, ongeacht de omvang van de klant. Hierdoor wordt het voor klanten laagdrempelig om zaken te overleggen en kan er beter meegedacht worden. Dit gecombineerd met een hoog service- en kwaliteitsniveau heeft gezorgd voor klantengroei via mond-tot-mond -reclame.

De boekhouding voeren, het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting of bijvoorbeeld de aangifte omzetbelasting of vennootschapsbelasting is voor veel ondernemers een tijdrovende en complexe aangelegenheid. Het uitbesteden van deze werkzaamheden aan KUBUS biedt de ondernemer de gelegenheid meer uit zijn of haar onderneming te halen.

Ons motto `KUBUS maakt ondernemen leuk`

KUBUS is een efficiënte, eigentijdse organisatie met scherpe tarieven. De KUBUS vestigingen zijn allemaal zelfstandige ondernemers bij u in de buurt. De KUBUS vestigingseigenaren staan voor u klaar als u hen nodig heeft, voor welk advies dan ook. Er wordt gewerkt volgens het principe “One Stop Shopping”. U heeft één vertrouwenspersoon voor al uw zaken. Er zijn momenteel 100 specialisten in de organisatie actief, waardoor er kennis op elk terrein in huis is. U kunt voor elke vraagstelling een beroep doen op deze specialisten via uw vertrouwenspersoon. Het 100ste filiaal is KUBUS Assurantiën dus ook voor verzekeringen, hypotheken en pensioen kunt u bij ons terecht.

Bij het KUBUS kantoor van Irma de Graaf kan men terecht voor boekhoudingen, jaarrekeningen, belastingzaken, loonadministraties en bedrijfsadvisering. Er wordt gewerkt met een vaste pakketprijs welke in maandelijkse termijnen kan worden voldaan. De pakketprijs wordt afgestemd op de behoefte. We bieden ook online boekhouden voor klanten welke zelf hun administratie willen invoeren en bovendien zijn particulieren ook van harte welkom voor hun aangifte van de inkomstenbelasting.

Voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn, kunnen belangstellende bellen onder nummer 0180-845990 of een email sturen naar ridderkerk@kubus.nl.
Op de website www.kubus.nl is meer informatie te vinden.